If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги знам 4е по прнцип като се смини дебитомера имало драсти4на промяна верно ли тва или не?Нека да пи6ат тези колеги които са сменяли,6те Ви бада благодарен!!!!!!!
Колеги знам 4е по прнцип като се смини дебитомера имало драсти4на промяна верно ли тва или не?Нека да пи6ат тези колеги които са сменяли,6те Ви бада благодарен!!!!!!!
Драстична промяна в какво? Във вървенето ли? В разхода?
Ако старият е дал фира, промяна ще има. Но не очаквай кой знае какво. Как разбра че дебитомера ти е за смяна?
ПП: колега, моля те използвай Ч и Ш, Имаме си прекрасна азбука
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Колега,мисля че и ти трябва да ползваш търсачката след като го препоръчваш.там е истината.
За дебитомера-зависи в какво състояние е умрял,но все ще има разлика(не и драстична).
Да подчертая че на моята кола не съм сменял........ама на доста други ДА.
Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката
Ми да колега и двете,но наи ве4е в варвенето,4е ми писна некви 1.6 да не моим ги стигнем!!!!! А за смяна е за6тото бях на диагностика и излезе тои,служиха ми нов само за проба и се усети доста добре се исфорсирва6е,не кото преди да не може да мини 4500 об/мин!!!
Ако ти е полезно инфо за 156, на диагностика ми показа че моя е заминал, чистихме го със спрей и т.н. но не помагаше и го смених с нов (при мен бил то дето е по-скъпия вариант, към 200 лв дадох). Промяна се усети веднага във равномерното работене на мотора и във вървенето най-вече, осезаема е поне според мен, за промяна в разхода няма как да ти кажа, тоя дизайнер дето е решил че на 156 (че и на мн други) не и трябва показател за разхода вече си е навлекъл гнева на половината форум сигурно
Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Ми да колега и двете,но наи ве4е в варвенето,4е ми писна некви 1.6 да не моим ги стигнем!!!!! А за смяна е за6тото бях на диагностика и излезе тои,служиха ми нов само за проба и се усети доста добре се исфорсирва6е,не кото преди да не може да мини 4500 об/мин!!!
Значи колата ти е много е много мъртва,щом неможеш да стигнеш 1.6
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
То по сбирките чувам че и вариатора му тропа яко маи първо от там требва да се почне
И на мен ми тропа вариатора и ламба сондата ми е изгоряла ама колата си варви доста стабилно.По принцип може ли да навреди това чукане на вариатора по мотора нещо?
И на мен ми тропа вариатора и ламба сондата ми е изгоряла ама колата си варви доста стабилно.По принцип може ли да навреди това чукане на вариатора по мотора нещо?
Да на вървенето. Нищо механично няма да счупи.
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top Lancia Dedra 200016
колега от това което съм изпатил аз е че при заминал дебитомер заминава и ламбда сондата.... разлика ще има и в разхода и във вървенето но в никакъв случай не взимай китайски само БОШ ! и след като го сложиш запали и изчакай така малко да поработи след това изфорсирай та компа да се сети кво става защото е самоубочаващ и в момента работи на "авариен" режим
Благодаря ви много колеги,за саветите 6те видим да запо4нем парво от деботомера и вариатор ит.н. и 4ак тогава 6те има аре на 4ертата деее а?хахахахаха
Да и като оправиш колата на 100% ми се обади да замерим колата Gtech-a е във мен пък след като свършим и тая работа ще почерпиш и бираНо първо започни със по сложната операция ВАРИАТОРА и след това дебитомера.
Comment